De OnderwijsTafel brengt teams bij elkaar en voert het gesprek dat nodig is. Onze aanpak leidt tot begrip en verbinding waardoor het team beter communiceert en veiliger wordt. We helpen teams inzicht te krijgen in wat er speelt en we bieden tools aan om met elkaar met plezier aan het werk te gaan en de groepsdoelen te bereiken.

Intervisie

Je hebt het gevoel dat er meer uit het team te halen is maar het komt er niet uit. Het team profiteert niet optimaal van de individuele talenten en kennis. Bij intervisie doen professionals beroep op elkaars deskundigheid en ervaring door met elkaar georganiseerd in gesprek te gaan.

Inter(super)visie

Je hebt behoefte aan het gesprek met het team maar je mist de diepgang die tot structurele verandering leidt. Inter(super)visie is intervisie met het team met daaraan toegevoegd een buitenstaander die het proces begeleidt en durft door te vragen waardoor dieperliggende patronen en oorzaken aan het licht komen. Inter(super)visie helpt om de onderstroom zichtbaar te maken.

Groepswerk

Als team wil je niet alleen dingen begrijpen en bespreken maar ook ervaren met elkaar. De OnderwijsTafel neemt een team mee op sleeptouw en brengt indoor en/of outdoor het team letterlijk in beweging met toenemend plezier, verbinding en vertrouwen als resultaat.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?