Leefstijlcoach / vitaliteitscoach

Ik ben Leefstijl en Vitaliteitscoach na 20 jaar in het primair en MBO onderwijs gewerkt te hebben als docent en stagecoördinator. Ik help jou graag wanneer je vastloopt in je werk of privéleven. Wanneer je jouw totaalbalans wilt optimaliseren en af wilt van leefstijl gerelateerde klachten neem dan contact op met de OnderwijsTafel voor het maken van een afspraak.

Mijn gehele werkzame leven ben ik al nieuwsgierig hoe ik de potentiële kwaliteit van iemand zichtbaar kan maken. In de jaren ‘90 begonnen als fotograaf om het bijzondere wat ik zag bij mensen vast te leggen. Inmiddels heb ik geleerd om dat wat ik door de lens zie te vertalen naar woorden.

Je ervaart te veel stress, je hebt last van gezondheidsklachten, je slaapt slecht, je komt niet toe aan ontspanning, veel overtuigingen hoe iets zou moeten zitten je dwars. Misschien kun je emoties op dit moment geen plek geven of voel je je handelingsverlegen hoe om te gaan met deze hele nieuwe situatie. Wat het ook is het zorgt er in elk geval voor dat je niet gezond en vitaal voor de klas kunt staan.

Ik kijk naar wat jij nodig hebt om te kunnen groeien, tot bloei te kunnen komen. Samen gaan we in gesprek (live of online) waarbij we een uitgebreide test doen om te zien op welke gebieden (fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en op zingevingsvlak) jouw zoektocht zich het meest afspeelt. Na aanleiding daarvan maken we samen afspraken om een coachtraject te starten. We gaan aan de slag met de disbalans die je ervaart en graag wilt aanpakken. Daarbij wil je niet alleen werken aan het bestrijden van symptomen, maar sta je open voor een holistische benadering, omdat je wilt zijn wie je echt bent.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?