Kim van Haeften-KL

Pedagoog-leraar PO

Als ecologisch pedagoog houd ik me bezig met de pedagogiek in het onderwijs. ‘Er zijn’ voor het kind, de ouder en school. Energiek en bevlogen voor het kind en de mens die nabij het kind is.  Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in alle groepen en meerdere rollen in het basisonderwijs en hoogbegaafdenonderwijs.

Iedereen verdient iemand die er voor hem is. Een jongere die opgroeit als knooppunt in een netwerk heeft tenminste één volwassene nodig die beschikbaar is.  Een volwassen die met compassie en aandacht de jongere in het opgroeiproces ondersteunt. Mijn passie ligt in het begeleiden van de volwassene die er voor het kind is. Ik kijk mee, luister,  inspireer, enthousiasmeer en leer samen.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?