Verdieping in het contact met leerlingen/studenten

Heb je de wens om de kwaliteit van de relatie met leerlingen/studenten te verbeteren?

Wij coachen.

Onderwijs is mensenwerk. Belangrijk in het onderwijs is relatie: relatie tussen leraar en leerling, leerlingen onderling, docenten in een team, de relatie tussen directie en medewerkers. Je maakt elkaar van dichtbij mee, je deelt kwetsbare momenten van succes en falen, frustratie en angst. Elkaar mogen raken en zelf geraakt worden maakt wezenlijk onderdeel uit van onderwijs. Hierin groeien betekent een wezenlijke bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs.

Teamontwikkeling

Wil je met je team ontwikkelen op het gebied van samenwerking, werkklimaat en binding?

Wij begeleiden teams.

Teams vormen de basis van de organisatie en maken het mogelijk flexibel en wendbaar te zijn in onderwijs. 
Onze interventie leidt tot een open en veilige omgeving waarin initiatief beloond wordt en verschillen worden gewaardeerd, gerespecteerd en benut. We stimuleren teams om elkaars talenten te kennen en hier maximaal gebruik van te maken en optimaal complementair te zijn.

Leiderschap

Wil je groeien in leiderschap?

Wij coachen.

Wil je dat de dynamiek goed is, dat er geleerd wordt, dat medewerkers goed hun werk kunnen doen en dat uitval zo veel mogelijk teruggedrongen wordt?
Wij helpen je bij jouw onderzoek naar de onderstroom en bewustwording op interactie zodat je op een opbouwende manier leiding kunt geven en vruchtbaar met problemen, conflicten en spanning kunt omgaan.

Persoonlijke groei

Wil je investeren in je eigen ontwikkeling?

Wij coachen.

Gun jezelf tijd en ruimte om te bedenken wat voor jou belangrijk is en vandaaruit keuzes te maken. Door coaching krijg je inzicht in je eigen ambitie, potentie en motivatie.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?